Besplatna poštarina za sve hrvatske kupce!

Povratak

Dr. Hemp Me Hrvatska

Email: [email protected]

Adresa: Savska cesta 41, Zagreb, Hrvatska

Naša Pravila povrata daju vam 14 dana da vratite ili zamijenite artikl kupljen putem interneta s važećim računom. Ako je prošlo 14 dana od vaše kupnje, ne možemo vam ponuditi povrat ili zamjenu.

Naša Pravila povrata ne utječu na vaša zakonska prava. U mjeri u kojoj je bilo koja odredba u našim Pravilima povrata u sukobu s vašim zakonskim pravima, vaša će zakonska prava prevladati, a određena prekršena odredba u našim Pravilima povrata smatrat će se neprimjenjivom.

Povrati (povrat novca i zamjena)

Ako niste zadovoljni svojim artiklom, javite nam. Naša Pravila povrata daju vam 14 dana da vratite ili zamijenite artikl kupljen putem interneta s važećim računom. Ako je prošlo 14 dana od vaše kupnje, ne možemo vam ponuditi povrat ili zamjenu.

Da bi ispunila uvjete za povrat ili zamjenu, roba mora biti vraćena u stanju za ponovnu prodaju. To znači da vaš predmet mora biti nekorišten i u istom stanju u kojem ste ga primili. Artikl mora biti u originalnom pakiranju i vraćen sa svim dodacima, naljepnicama i “besplatnim darovima” ili bonus artiklima. Za dovršetak povrata ili zamjene potreban nam je račun ili dokaz o kupnji.

Molimo ne šaljite robu na adresu koja je navedena na kutiji proizvoda. Molimo pošaljite e-poštu na [email protected] i dostavit ćemo vam točnu adresu za povrat novca.

Povrat novca (ako je primjenjivo)

Nakon što vaš vraćeni artikal primimo i pregledamo, poslat ćemo vam e-poruku da vas obavijestimo da smo primili vaš vraćeni artikl. Također ćemo vas obavijestiti o odobrenju ili odbijanju povrata novca.

Ako ste odobreni, tada će vaš povrat biti obrađen, a kredit će se automatski primijeniti na vašu kreditnu karticu ili izvorni način plaćanja, u roku od 14 kalendarskih dana. Ako ste platili standardnu ​​dostavu robe, također će vam biti vraćen i trošak standardne isporuke.

Zakašnjeli ili nedostajući povrati (ako je primjenjivo)

Ako još niste primili povrat novca, prvo ponovno provjerite svoj bankovni račun.
Zatim kontaktirajte tvrtku koja vam je izdala kreditnu karticu, može proći neko vrijeme prije nego što povrat bude službeno objavljen. Zatim kontaktirajte svoju banku. Često postoji neko vrijeme obrade prije nego što se povrat objavi.

Ako ste sve ovo napravili, a još uvijek niste primili povrat novca, kontaktirajte nas na [email protected] 

Prodajni predmeti

Ne nudimo povrat novca za artikle na rasprodaji, osim ako su neispravni.