BESPLATAN POKLON UZ SVAKI PAKET
In stock

CBG ulje 5%


32.95 Inc VAT

  • Puni spektar
  • vegansko
  • Bez glutena
  • Potpuna sljedivost i transparentnost

Organski ekstrakt konoplje punog spektra inkapsuliran u nosivom ulju sjemenki konoplje.

Laboratorijski test

[table id=72 /]

Opis

Naša 5% CBG tinktura odlična je početna doza kanabigerola. Ovaj dodatak od 10 ml sadrži samo 500 mg CBG kanabinoida, što korisniku omogućuje lagani uvod u svijet CBG-a.

Popularnost CBG-a među našim kupcima raste iz dana u dan. Ovaj manje poznati kanabinoid također se dobiva iz biljke konoplje i u interakciji je s tjelesnim endokanabinoidnim sustavom.

Koristite samo CBG od 5% ili u kombinaciji s CBD uljem kako biste svoju prehranu nadopunili punim spektrom moćnih spojeva kanabisa.

Sastojci

Ekstrakt konoplje u organski proizvedeno ulje sjemenki konoplje.

Doziranje

Stavite 8 kapi pod jezik dnevno, najbolje kao jednu dozu.

Ova početna doza može se povećati za 1 dodatnu kap tjedno. Koristite svako jutro tijekom prva 3 tjedna kako bi se CBG postupno stvarao u tijelu.

Izjava o ograničenju odgovornosti

Izjava o ograničenju odgovornosti – CBG nije priznati lijek, klasificira se samo kao dodatak prehrani. Ne možemo pružiti medicinske savjete u vezi s CBG uljem.

Reviews

Write review

There are no reviews yet.

Korisnici također kupuju

Često postavljana pitanja

Kako koristite CBG ulje?

CBG ulje se svakodnevno kaplje pod jezik i drži prije gutanja. Zadržavanje ulja omogućuje da se potpuno apsorbira u desni, gdje ulazi u endokanabinoidni sustav. CBG Oil kapi treba uzimati svakodnevno tijekom prvih nekoliko tjedana korištenja kako bi se osiguralo stvaranje zaliha. Nakon tog vremena možete ponovno procijeniti koliko često trebate uzimati suplemente.

Kako mogu platiti ovaj proizvod?

Prihvaćamo plaćanje putem glavnih debitnih ili kreditnih kartica na našoj platformi za e-trgovinu. Također prihvaćamo izravne bankovne prijenose koji se plaćaju izravno na naš bankovni račun. Imajte na umu ako odaberete ovu opciju da moramo pričekati da primimo sredstva prije slanja narudžbe.

Koliko je potrebno da CBG ulje počne djelovati?

The feelings or effects of CBG is usually felt 15 - 30 minutes after taking.

Reviews

Write review

There are no reviews yet.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered Voltage Emoji by Caddy