BESPLATAN POKLON UZ SVAKI PAKET
In stock
Savršeno za poslijepodnevnu usporenost kada vam je potrebna dodatna energija - Dr. Mush Me Experts

CORDYCEPS – DR. MUSH ME


32.95 Inc VAT

KUPI 2, DOBIJ TREĆI BESPLATNO

  • KONTINUIRANA PODRŠKA STRUČNJAKA 1000mg ekstrakta Cordycepsa
  • Visoka bioraspoloživost
  • Brza dostava
  • 60-dnevno jamstvo povrata novca – pogledajte opis ispod
  • Ekstrakcija uz pomoć ultrazvuka Izvješće o laboratorijskom testiranju

Gljiva cordyceps militaris, poznata i kao gusjenična gljiva, “energetsko je piće” svijeta nootropnih gljiva. Dr. Mush Me proces pruža superiorni ekstrakt micelija zahvaljujući upotrebi vrhunske tehnologije, posebno ekstrakciji pomoću ultrazvuka, koja je zlatni standard u industriji.

Gusjenična gljiva je još jedno ime za popularni ekstrakt gljive cordyceps militaris, koji je njeno ime micelija. Zbog potencijalnih zdravstvenih prednosti, visoko je cijenjena u tradicionalnoj kineskoj medicini. Pretpostavlja se da može pomoći povećati izdržljivost i ojačati imunološki sustav.

Budući da sadrži kordicepin, spoj koji pojačava razine ATP-a, koristan je kao prehrambeni dodatak. Energija koju naše tijelo i stanice trebaju dolazi iz molekule nazvane adenozin trifosfat, ili ATP.

60-DNEVNO 100% JAMSTVO POVRATA NOVCA

Ne tražim od vas da danas kažete da ili ne; sve što tražim je da donesete informiranu odluku. Obje odluke su bez rizika, ali samo jedna će vam pomoći postići vaš cilj; koja od ovih dviju bezrizičnih odluka, mislite da je vjerojatnija da će vas dovesti do vašeg cilja? Jedini uvjet je da isprobate naš proizvod tijekom tri tjedna i ako niste potpuno zadovoljni, ni mi nećemo biti i dobit ćete puni povrat novca, bez postavljanja pitanja.

Reviews

Write review

There are no reviews yet.

Korisnici također kupuju

Reviews

Write review

There are no reviews yet.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered Voltage Emoji by Caddy